Bladigt

Ibland faller jag hårt.

Så hårt att jag bara måste gå och köpa garn (för att det inte finns garn i rätt tjocklek i lagret) och börja sticka nu, med en gång!

Den här gången är det en mössa av Woolly Wormhead som har fått mig på fall. Jag har stickat mössor av Woolly Wormhead tidigare, senast var det Aeonium, och jag tror knappt jag har sett nån av henne som jag absolut inte gillar.

Och i måndags kom det en ny mössa. En tvåfärgad med kortvarvs-blad, Toph . Den hamnade i min Ravelry-kö med blixtens fart, fast min första tanke var att jag skulle sticka den lite senare i höst. Sedan började jag fundera på garn, konstaterade att jag inte hade nåt bra i den tjockleken och kom på att jag tittat på ett Malabrigogarn tidigare i år, Dos Tierras. Och det garnet finns ju i min lokala garnaffär, så det fick följa med mig hem i tisdags. 

Och inte kunde jag hålla mig, så jag började på mössan igår. 

IMG_5077

Älsklingsfärgerna igen.

Ja, vad ska jag säga? Rätstickning, rosa, grått, kortvarv…jag tycker mig känna igen det receptet. Japp, det här är en stickning som är som gjord för mig.

 

 

4 Kommentarer

 1. Liisa
  7 september, 2017

  Ska bli spännande att se resultatet!

  Svara
 2. Heidi
  7 september, 2017

  den mössan såg jag också på Ravelry, och precis som du satte jag upp den i min kö:)
  Det skall bli jättespännande att se hur din blir. Konstruktionen är ju helt klart ovanlig för en mössa, men mönstret innehåller ju sådant du har gjort många gånger förut:)
  Ser fram emot att se hur den blir när den är klar:)

  Svara
 3. Bondtösen
  8 september, 2017

  Vad bra att du stickar den först! Så kan jag titta på den när den är klar och bestämma mig för om jag verkligen behöver en eller ej. Tycker också att den var cool!

  Svara
 4. iHanna
  11 september, 2017

  Men vad snygg den kommer bli, fint mönster!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top