Ännu en

Ännu en grå sjal är klar och kan läggas till samlingen!

Den är stickad i ett av mina favorit-sjalgarner, Moods of Colors Softsock. De där runda fina ”sock”-garnerna passar så bra till sjalar, de blir lite lätt stunsiga och allt mönster syns så snyggt.

De fina färgerna i Moods of Colors garner gör inte saken sämre, precis. Den här färgen heter Charcoal och är en oerhört snygg grå färg. Den kommer att passa fint till alla mina lila och rosa kläder 😉

Mönstret är Ley Lines av Joji Locatelli och jag har stickat på 3,75 mm.

Nu har jag 3 olika koft-idéer  att välja mellan (2 cerise och en lila, ingen grå!), men eftersom samtliga kräver åtminstone lite tankeverksamhet har jag startat ytterligare en resårstickad sjal, så jag har nåt som är stick-café-vänligt att sticka på. Den här gången blir den inte grå, utan mörklila (har jag inte lärt mig nåt från tidigare år, börja sticka på nåt mörkt när hösten närmar sig? Nä, uppenbarligen inte).

Den har inte hamnat på kort ännu, och man ser ändå ingenting, så det får bli senare.

Så, nu ska jag välja vilken kofta jag ska börja på.

 

 

1 Kommentar

  1. Heidi
    18 augusti, 2019

    Den är verkligen fin! Och precis som du skriver kontrasterar den fint mot mer färgglada plagg:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top