208. Oktobermorgon (bild 157 av 180)

Solen står lågt och visar obarmhärtigt hur skitiga fönstren är. Som tur är så är de inte mina, så jag behöver inte tvätta dem.

2 Kommentarer

 1. Anneli - A'la Foto
  17 november, 2019

  Vacker bild!
  Varje gång jag publicerar en bild på din sida får jag ett felmeddelande om att din sajt har tekniska problem! Men när jag sedan går tillbaka ser det ut som att du får kommenterna i alla fall! Märkligt!

  Svara
  1. Stickeralla
   17 november, 2019

   Jag har fått samma problem när jag publicerar mina egna kommentarer. Jag ska försöka få bort det, jag misstänker att det kan vara ett gammalt tillägg som ställer till det, det som skickar epost till er att nån har svarat på er kommentar….

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top