Lufthul

Tänk att det är nästan lika svårt att ta kort på sommaren som på vintern, bara av olika anledningar 🙂

Jag blev klar med min sommartröja redan den 5 juli, men det har antingen varit för varmt eller för soligt för att ta några bra kort, men idag är det varken (jätte-)varmt eller soligt, så nu blev det äntligen av!

Är det inte det ena så är det det andra, jag glömde pressa bort vecket som blivit av att tröjan legat i lådan i en månad, och håret flyger som om det har vingar, men kort blev det i all fall!

Japp, den har legat i lådan i över en månad, det har inte precis varit tröjväder, men det kommer ju att bli det så småningom.

Mönstret är alltså Lufthul av Elsebeth Judith och jag stickade den i Sandnes Line i färg 8561. Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag ändrat i mönstret och lagt till maskor för att få mönsterrapporten bättre placerad. Eftersom jag lade till de maskorna på axlarna så fick jag också ändra lite på antalet maskor som lades upp under ärmen, men det var lätt åtgärdat.

Den är kanske lite i största laget, men det verkar ju vara en följetong just nu. Nåja, den funkar och är skön och är ett bra tillskott i sommargarderoben.

Jag har också stickat klart Field cardigan, men den ligger på tork just nu, så mer om den i ett annat inlägg.

Nu är frågan om jag ska fortsätta på någon av de tröjor som ligger eller om det ska bli en ny. Jag känner lite för nåt nytt, så det är nog det det blir. Riktigt vad det blir är dock inte klart ännu, jag väljer mellan lite olika garner.

1 Kommentar

  1. Heidi
    19 augusti, 2024

    Jag tycker att den sitter jättebra på dig, trots att det är en liten aning för stor. Men den faller så snyggt, att det egentligen inte gör något att den är aningen för stor:)

    Och det där vecket på framsidan lär ju försvinna när du börjar använda den:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top