Men funka nu då!

Jag tror att TypePad bestämde sig för att jävlas med mig….. bilderna satt hur som helst, inget var där jag ville ha det. Lagom tills det är dags att betala för kalaset. Dålig tajming.

Men nu verkar det se bättre ut. Peppar, peppar.

2 Kommentarer

 1. Tove
  26 maj, 2005

  Typepad har en lite speciell inställning när det gäller bilder. Alla får den fina extra-taggen FLOAT, vilket gör att de hamnar lite var som helst. Annoying! Gå in i koden och radera slutklämmen som börjar med style=”float”. Fast det visste du bergis redan! 🙂

  Svara
 2. Hanna
  26 maj, 2005

  Jag ser då inte en enda bild, men jag kanske är blind. Vill gärna se din Clapotis, det enda mönster ALLA verkar ha stickat efter! 🙂 Här går stickningen trögt, hoppas det blir mer under bilsemestern i sommar! Många mil i bil borde göra susen. 🙂
  *kram*

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top