Trots allt

Randisjal_1 Randisjal_2

Jag fick en hemlig-vän-present nr 4 trots allt! Tack Randi i Norge, för den vackra mohairsjalen. Bilderna gör inte sjalen rättvisa, men vad gör man när KS åker till Norge och man inte har någon fotograf? Jag ville ju visa hur den ser ut på!

En annan sjal är Clapotis, som har legat färdig länge. Efter en lätt omgång med strykjärnet kan jag nu visa upp det färdiga resultatet:

Clapotis_klar_1 Clapotis_klar_2 Mycket trevlig. Sjalar ÄR bra!

Cloud_hg Den lilla koftan Cloud blir inte stor…..den växer, men stor blir den inte. Jag bävar för att sy ihop den, och behöva se hur liten den blir. Det återstår en och en halv ärm innan den är klar, sedan får jag se. Jag gillar att sticka den, även om jag är rädd för att den blir för liten. Calmer, jag säger bara Calmer! Jag vill sticka mer i Calmer! Kanske dags att ta fram den lila toppen med fläta från föregående år och se till att den blir klar…….. Hmmmm, kanske inte så dum idé att göra klart nåt. Idéer till nya projekt saknas ju naturligtvis inte, men kanske skulle jag ta en titt bland de gamla projekten först…….Den som lever får se.

1 Kommentar

 1. Hanna
  14 juni, 2005

  Hej,
  fin schal du fick och clapotis är jättefin! vilket sorts garn har du stickat den i och tror du jag skulle klara av det? alla har ju snart gjort en eller flera, kanske jag också ska… eller?
  Har börjat virka en enkel schal i det lila mohairiga jag fick av dig. Blir lurvig och fin. Roligt att virka i! 🙂
  *kram*

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top