Det stämde

Sigun hade rätt om det hon skrev i kommentaren….. troll spricker i ljuset. Lana är åter igång, jag fortsatte helt enkelt från det ställe jag var och gjorde några (mycket enkla) beräkningar för axelavmaskningen. Sedan har jag dessutom ändrat halsringningen något framtill. Jag är nu på framstycke nr 2, och det går undan.

I övrigt försöker jag hitta det perfekta sjalmönstret för Lorna’s Laces-garnet, flämtar av värmen, tittar på Touren (det är ditt fel, Helene!), äter grönsaker så det nästan sprutar ur öronen (för nåt varmt orkar man inte äta), och försöker hitta tillräckligt med energi för att ta kort.

Som ni ser har jag inte hittat nån energi till kort, det får helt enkelt bli en annan dag……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top