Troll

Det finns troll. Jag lovar.

Det har gått troll i Jaegers mönster. Varför skulle jag annars, när jag har stickat förbi ärmhålsavmaskningarna på Lana, märka att jag glömt göra utökningar i sidan som skulle påbörjats på varv 16? Hur jag än gör nu så blir det jobbigt. Repa upp eller räkna om, det är frågan. Jaegermönster har dåliga vibbar, det är bara att konstatera. Och jag är desperat, jag var ju inne i ett så bra flyt. Det är borta, slut, över, vad jag än kommer ta mig an nu så ligger katastrofen bakom hörnet och väntar.

Det här kräver spetsstickning. Sjal. Vad som helst som är vackert och har hög egoförhöjande potential i förhållande till insatsen. Spetshalsduk blir det. I silke. Jag behöver tröst.

2 Kommentarer

 1. Johanna
  3 juli, 2005

  Det är en förtröstansfull sjal 🙂
  Troll är ju trista typer!

  Svara
 2. Sigun Eriksson
  5 juli, 2005

  Har du prövat att ta ut mönster, garn och påbörjat arbete i solen? Riktiga troll spricker i ljuset.
  Lycka till!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top