På begäran

Aut_4769 Aut_4770

På begäran av Marika får ni nu närbilder på Falkenberg-kitet. Svart är grundfärgen, sedan är det mest grått, och minst av cyklamen. Garnet i sig är inget speciellt, fast det luktar gott av får, så jag undrar varför hon (Falkenberg alltså) tycker det är så viktigt att hennes saker bara stickas i det. Så viktigt att hennes design bara säljs i kit. Perfektionist?

Samma Marika undrar vilket mönster som funnit nåd i Stitch&bitch Nation, och det är Lucky, omlottröjan. En väska med bokstav på är rätt OK också, men resten är skit inte så bra. Halvfärdigt liksom, dålig passform, trist design. Så det så.

Åter till Lana, jag vill ha med den tröjan till stickstämman!

1 Kommentar

  1. Tove
    28 juli, 2005

    Tack. Jag tycker inte heller S’n’B-böckerna är så speciella, men det är knappt man vågar säga det. ;-o

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top