Presentation

Låt mig presentera:
Garnlagret – Antonius, Antonius – Garnlagret.
Antonius
En styck Antonius från IKEA, minus 3 trådbackar, i perfekt symbios med Garnlagret. Allt fick inte plats, men IKEA hade inte tillräckligt många backar. Allt får nog inte plats ändå, men det mesta är där. Bra överblick och kanske lite mer ordning (visst, det tror vi ju på).

Tyvärr innebar rensningen att jag hittade ett par UFOs till, men har jag jobbat nåt på dem? Nähä, här påbörjas nya projekt stup i kvarten. Augusti – avslutarmånad…. det sa det nånstans i min hjärna för 2 veckor sedan. Häpp.
Lana är fortfarande inte riktigt ihopsydd. Jag borde göra lite förändringar på ärmarna för att den ska bli bra, och det tar emot att börja repa upp.

Istället håller jag på med mysteriesjalen. Ledtråd 4 kom igår, men jag är ännu så länge bara en bit in på ledtråd 3. Jag är nöjd, både med mönstret och med garnet. Det enda som är lite knasigt är rundstickan jag använder, bambu, 3.75 mm. Jag menar, 3.75! Den enda jag har….. vilket innebär att jag får hållas med den, fast maskorna hakar upp sig.
Mysteriesjal_1
Mysteriesjal_nra

Övriga projekt som får uppmärksamhet nu är en babytröja till min nya systerdotter, Selma, och en mössa att ta med till Skansen i morgon, vi ska sälja paket med möss-material.
Babytröjan är från Drops, jag stickar den i Sirdar Snuggly Baby Care, ett lite läskigt blandgarn. Mjukt och skönt, men inte så roligt att sticka i.
Babytrja

Mössan är i Debbie Bliss Cotton Angora och Colinette Mohair och ser just nu inte ut som en mössa. Men det blir det! Man syr ihop den som en tub, med garnändarna uppåt.
Mssa_1
Mssa_nra

Ses vi på Skansen imorgon? Vi i Sticka! är där från 11-17, kom och säg hej!

2 Kommentarer

 1. Tina
  25 augusti, 2005

  Antonius verkar vara en bra bekantskap! Hur gick det på Skansen?

  Svara
 2. Cecilia Nelin
  11 september, 2005

  Hej!
  Blev intresserad av bandgarnet till salu, men fann inget annat ställe än detta för att delge dig det.
  Kan vi mejlas?
  Cecilia/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top