Tweedy Vest och nytt projekt

Västen blev klar i söndags kväll.
Tweedy_vest

Här är det ambivalenta känslor, vill jag lova. Jag gillar verkligen västen, den blev precis som jag tänkt mig, MEN…. den ska ju användas också. Jag känner mig som om jag har storlek multi-extra-super-large när jag har den på mig, huvudet blir stort som ett knappnålshuvud och sticker upp från massorna av spräcklig väst. Så jag lär helt enkelt få bortse från dessa saker eftersom jag VILL ha den på mig. Jag gillar den!
Som tidigare sagt är det Tweedy Vest från Knitscene, i Noro Silk Garden. Jag vet inte hur mycket garn jag har gjort åt egentligen, eftersom jag har plockat bort vissa färgsekvenser som störde, men sådär ungefär 7 nystan blev det nog.

Efter att ha avslutat ett Noro-projekt påbörjade jag raskt ett annat, Agnes från Simply Noro av Jane Ellison. Fast enfärgad, och med vanlig slätstickning istället för baksidan ut. Jag använder Noro Cash Iroha som jag köpt på E-bay. Inte mycket att visa, enfärgad slätstickning kan inte bli speciellt roligt på bild. Men fort går det, efter att den här bilden togs igår har jag stickat ungefär 10 cm till. Så det blev inte Mermaid, den här gången.
Agnes

2 Kommentarer

 1. Tina
  10 november, 2005

  Jag tycker väster ser jättefin ut. Gillar särskilt halsringningen.
  Mera Noro? Om du inte slutar sticka så vackra saker snart, så måste jag ju också sticka Noro!

  Svara
 2. Ulla
  19 februari, 2006

  Den är jättesnygg! Jag förstår jvad du menar med att se stor ut, Men du ser smal ut på bilden i jämförelse.
  Hoppas du blir klar med din fina Mermaid – tålamodsprövande kan jag tänka. Svårt antagligen att både kolla på OS och få de korta varven där de ska vara.
  Tack för förslaget om den svarta kavajen! Det blir nog så.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top