Galen? / Crazy?

Ok, jag måste vara galen.
Yarnharlot har utlyst Stickolympiaden.

Knittingolympics1

Och jag har anmält mig. På 16 dagar ska jag sticka en hel tröja, och det är meningen att den ska bli klar. Och hur ofta stickar jag en tröja på så kort tid? Rätt svar: Aldrig?. Så jag har därmed officiellt tagit mig vatten över huvudet. Kan ju bli intressant att se mig bli galen nånstans på vägen……

Vilken tröja då? Jo, Mermaid. Den har jag tjatat om ett tag…..

Med anledning av denna tilldragelse blir nu bloggen officiellt tvåspråkig…..

OK, so I’m crazy.
Yarn Harlot has the Knitting Olympics, and I joined. In 16 days I shall knit Mermaid. And how often do I finish a sweater in 16 days? Correct answer: never? Officially loosing it…..
Considering this is a KAL in English I will write bi-lingual from now on.

8 Kommentarer

 1. Mia
  17 januari, 2006

  Du är Galen- men jag blev liiite frestad jag med! Har så mycket jag vill sticka att det här vore en nyttig utmaning. Men jag måste fundera på om jag har möjlighet att genomföra det. Måste ju typ överleva också… Jobba och sånt därnt.

  Svara
 2. Kara
  17 januari, 2006

  Thanks for the bilingual. Yes, we are all crazy. I’m hoping to do my first shawl.

  Svara
 3. toveb
  17 januari, 2006

  You are indeed crazy. But what luck you decided to go bilingual, because I’ve just tagged you for something in English…

  Svara
 4. Hope
  18 januari, 2006

  Wow! What a gorgeous coat. Its a coat right? LOL! Wow!
  I’ve also joined the Harlot’s KAL but I am a rank beginner. Can’t wait to see your finished piece. Good luck to you! You’re an inspiration to all us beginning crazies… I mean knitting newbies. 🙂

  Svara
 5. Becky
  18 januari, 2006

  Mermaid in 16 days – wow, you are crazy! We’d love to see your progress in the Hanne Falkenberg knitalong too (http://hannealong.blogspot.com/)- send me an email if you’d like to join.

  Svara
 6. Catrin
  19 januari, 2006

  Jag har också anmält mig till stickolympiaden! Go Sweden… Jag ska göra en extra stor Birch..

  Svara
 7. Catrin
  19 januari, 2006

  Jag har också anmält mig till stickolympiaden! Go Sweden… Jag ska göra en extra stor Birch..

  Svara
 8. Spiderlady
  19 januari, 2006

  We are all crazy but you have a huge undertaking. Please take photos of the finished sweater. I am attempting a small fair isle hat…or a lace moebius?? Still not sure, I have some handspun cashmere merino so the lace is more tempting. Good luck and keep knitting!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top