Var ska jag börja? / Where to start?

Jag har flera saker som jag vill blogga om… vad ska jag börja med??? Ska jag ta med allt nu, eller dela upp det? Vilka bekymmer, har man inte värre bekymmer får man vara glad.
OK, så jag startar med det som är roligast för er!

I have multiple things I want to blog about…where do I start? Should I even write it all right now? Oh, such worries…. if I have got no worse I should be happy.
OK, I’ll start with what’s best for you!

Mina kära läsare! Det är dags för er att bekänna färg! Smyger ni omkring i blogosfären utan att ge er till känna??? Dags för en tävling. Och ni deltar genom att kommentera eller skicka mig ett mail.

Regler:

 • En kommentar eller ett mail per person.
 • Uppgiften är att tala om för mig varför just du ska vinna.
 • Den roligaste anledningen vinner.
 • Jag är enväldig domare.
 • Svaren ska vara inne senast 5 maj kl 23:59

My dear readers! It’s time for you to come clean! Are you lurking around in the blogosphere without revealing yourself? Time for a blog contest! And you join by commenting or sending me an email.

Rules:

 • One comment or email per person.
 • The task is to tell me why YOU should win.
 • The funniest reason wins.
 • I’m the one and only judge!
 • Answer at latest on May 5th 23:59 CET

Och vad kan du vinna?
And what is the prize?

Dsc02083
Colinette mohair, ca 100 g, colorway Red Parrot.

Räcker till en liten rätstickad sjal tex. OK. Sätt igång och kommentera eller skicka ett mail på piggeludde(at)hotmail(dot)com. Ni byter såklart ut (at) och (dot) mot lämpliga tecken.

That’s enough for a small garter stictch shawl. OK. Start commenting or sending me email on piggeludde(at)hotmail(dot)com. You need to change the (at) and (dot), you know that. And I will send anywhere in the world!

Jag väntar på det roligaste svaret!
I’m waiting for the funniest answer!

8 Kommentarer

 1. agata
  26 april, 2006

  Jo, jag smyger nog runt här utan att ge mig tillkänna. Men det beror mest på att det är så mjukt och skönt att tyst gå på allt garn och alla stickningar du sprider omkring dig.
  Så jag kommer återkomma med tysta, mjukgående steg! 😉

  Svara
 2. Hanna
  26 april, 2006

  Näe, jag smyger inte runt. Jag klafsar på! Jag borde inte vinna för att jag har redan fått så mycket fint av dig! 🙂

  Svara
 3. Inger
  28 april, 2006

  Klart jag smyger här, det gör väl alla?
  Vill man veta hur man ska sticka
  ska man titta in här på Stickeralla
  Och undrar man nåt frågar man Maricka
  Haha, måste nog öva på det där med rim (och reson).
  Vill också sticka en Mermaid, var inne och tittade på den på Marias Garn igår. Men jag kanske måste öva mig på en liten rätstickad sjal först?

  Svara
 4. Jorun
  2 maj, 2006

  jag är säker på att jag kommer att vinna ;-( En enda liten garnboll till, och så spricker byrån!
  Nej, strunt i garnet, jag brukar komma förbi då och då och titta på allt fint du gör. Jag vet, jag är dålig på att lämna kommentarer, får skärpa mig lite.

  Svara
 5. Marianne
  6 maj, 2006

  Jag vill vinna bara för att jag behöver något att trösta mig med eftersom resan till Skottland är över jag vill tillbaka. Det fanns ju dessvärre BARA en härva att köpa i hela SKÖTTLAND. Så för att jag skall slippa äta godis till tröst och bli ännu fetare behöver jag denna kalorifattiga bomb. Vinsten kan lämnas i Kista till min bror….

  Svara
 6. Annelie
  10 maj, 2006

  ”Eftersom jag säkert är fetast och borde låta bli att tröstäta borde ju jag vinna. Men det gör jag givetvis inte för jag har missat denna tävlingen precis som jag missar alla andra kuliga tävlingar och bara för att jag missat den behöver jag tröst. Så då får jag lust att tröstäta men det borde jag inte för jag är ju redan fet och borde låta bli med det och behöver annan tröst och bara för det borde ju jag vinna. Men det gör jag inte för jag har missat denna….” *drar ett djupt andetag* Borde inte detta ha kvalificerat mig till minst finalplats – om inte denna kuliga tävlingen redan varit över? Guuuud, vad det är synd om mig! 😉

  Svara
 7. Rosmy
  10 maj, 2006

  Jag har haft samma idé om att locka fram smygläsarna med en liten tävling. Eftersom jag gillar musik lika mycket som stickning (jag har ett stort hjärta) är min vinst en skiva med mina favvolåtar (just nu). Man får tävla till den 20 maj.
  Så, eftersom jag hade samma idé borde jag vinna din tävling. Du kan få vinna min. Ha, ha.

  Svara
 8. Rosmy
  10 maj, 2006

  Förresten, skaffa en räknare gratis här:
  http://www.free-counter.com/
  Då ser du hur många som tassar omkring i din blog.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top