Kaos / Chaos

Saker och ting är lite kaotiska här, chez Stickeralla. Lådor överallt, saker jag inte visste att vi hade….. hjäääälp!  Vi flyttar på torsdag.
Av denna anledning kommer jag annonsera tävlingsvinnare om en dryg vecka eller nåt (jag har ingen aning om var priset befinner sig just nu!). Men jag kan säga så här mycket: Det blir en vinnare, och några tröstpriser!
Bilder? På vadå? Mitt kaos? Skulle inte tro det.

Things are a little chaotic here, chez Stickeralla. Boxes everywhere, things I didn’t know we own……heeeelp! We’ll move on Thursday.
Due to this I will announce the winner in a week or so (I haven’t got a clue about where to find the prize right now). But, I can say this much: there will be a winner and some consolation prizes!
Pictures? Of what? My chaos? Shouldn’t think so.

1 Kommentar

  1. Johanna
    16 maj, 2006

    Mina starka sympatier till er. Själv befinner jag mig i radhusvisningsläge inför försäljning. Mao allt löst är undanstuvat och familjen tillbringar mycket tid med att leta. Frågor av typen – Vet du var…? -Har du sett…? är mycket vanliga.
    Låt oss hoppas det går över. Lycka till med flytten

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top