Spetsbyteri / Lace Swap

Jag har inte talat om att jag gått med i "Whose lace is it anyway? Knitters Lace swap", men det har jag alltså gjort. Idag fick jag paket från Melissa. Klicka! Hon stickar spets från boken Gathering of lace, så vackert!

Och vad var det i paketet? Jo, 3 nystan Misti Alpaca lace i rosa, lite godis, 3 stickmarkörer, ett mönster – Estonian garden wrap and scarf – och en bok – Traditional knitted lace shawls. Tack Melissa!

I’ve never told you that I joined "Whose lace is it anyway? Knitters Lace swap", but I did.
Today I got a package from Melissa. Yes, go there, I’ll wait. She knits the most gorgeous shawls from the book Gathering of lace.
And what was in the package? 3 balls of Misti Alpaca laceweight in a gorgeous pink, candy, 3  stitch markers, a pattern – Estonian garden wrap and scarf – and a book – Traditional knitted lace shawls. Thank you Melissa! I love it!

Img_0150

2 Kommentarer

 1. Melissa
  19 augusti, 2006

  You are most welcome, Marika! Enjoy!!!!

  Svara
 2. Marianne
  29 augusti, 2006

  Hej
  Vilket fint garn du fått, och färgen är ju din! En fråga det där garnet är väl drygt? Räcker inte ett nystan till en hel sjal???

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top