6 konstiga saker

Här och där har jag sett att folk skriver 6 konstiga saker om sig själva, och jag blev lite förtjust i idéen. Men jag tänker INTE skicka detta vidare, vill du skriva nåt så gör det, annars struntar du i det. (Jag avskyr kedjebrev, men kan gilla sådana här listor. Ibland.)

1. Jag gillar att sortera saker alfabetiskt. Böcker ska stå i bokstavsordning efter författare, och därmed basta. Att ställa dem efter storlek är helt enkelt inte att tänka på. Listor får gärna vara i alfabetisk ordning också.

2. Jag "gillar" mord och kriminologi, och läser sk True Crime, det ska vara på riktigt och inte påhittat.

3. Riktigt blod, mord och elände är lättare att titta på än påhittat. Ge mig en dokumentär, och jag är som klistrad framför tv:n, men be mig titta på en läskig film och jag vägrar. Det kan ha att göra med att…

4. … jag är otroligt lättpåverkad av stämningar/musik/förväntningar i filmer och blir extremt nervös av det.

5. Jag tycker att jag har dåligt tålamod, men jag kan trots det lära andra människor saker, tex att använda ett dataprogram.

6. Jag kan inte plocka undan saker hemma utan att hamna i en helt annan ände än jag tänkte från början. Nåt i köket ska ligga i sovrummet, men i vardagsrummet ligger en sak jag ser som ska någon annanstans och helt plötsligt vet jag inte vad det var jag egentligen skulle göra.

6 strange things about me…. 1.I like alphabetical order, 2. I read True crime, 3. I’ll rather watch a bloody documentary than a movie, because 4. music and such makes me extremely nervous, 5. I can teach despite the fact that I’m rather impatient, and 6. I’m easily distracted by all the things I see while tidying up the house.

1 Kommentar

  1. Funny how that music thing works — I’m quite the same, but oftentimes I don’t realize until afterwards that it was the music or lighting that actually caused me to be uneasy…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top