Spetsigheter

Här stickas det spets, spets och åter spets.

Det är antagligen en naturlig följd av att jag deltog i Spetsbyte 07. Jag och Liisa fick byta med varandra, hon har redan skrivit om det hon fick. Jag är lite sen, som vanligt….

Nåja, ett spännande svart paket visade sig innehålla följande läckra saker:

Img_0421
Lila silke, en masse, från Solsilke.

Rosa_spetshalvvantar
Ett nystan rosa Kidsilk Spray, som har omvandlats till ett par halvvantar med spets enligt det mönster som också fanns i lådan. (Infoga en djup suck av ren lyxkänsla här.)

Img_0423Vidare lite "småskit": pärlor, ull och ett nystan bomull/merino. Den korall-aktiga färgen på "bomurino"-garnet har, hur ska jag säga, vidareutvecklats något, och är idag betydligt mer rosa. Bild?? Eh… var?.. nähä, det hade jag visst inte tagit kort på ännu.

Som av en händelse hade Liisa också stoppat med några mönster och en anteckningsbok. Hur kunde hon veta att jag är anteckningsboks-missbrukare?

När nya affären Knitlab öppnade i februari var jag där och gjorde av med pengar. 2 härvor med Alchemy Haiku (som har verkligt hög lyx-suckfaktor) är på väg att bli en scarf från boken Victorian Lace Today.

Img_0426
Jag stickar spetskant för tillfället. Bara en kortsida och drygt en halv långsida kvar!

I övrigt har jag stickat provlappar. Spetsprovlappar. Sahara-provlappar. Dew-provlappar. Thermal-provlappar. Endast Sahara har utfallit till belåtenhet, och påbörjats (i lila Calmer). Ingen bild där heller. Än.

1 Kommentar

  1. Elena
    27 april, 2007

    Åh, vad spännande att du ska sticka Sahara, den är såååå snygg. Ser fram emot att se hur det går för dig med den. Lycka till. ..

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top