Osorterat gnäll

Om man inte vet vad man ska skriva så kan man ju alltid gnälla lite. M.a.o: dags för osorterat Tisdagsgnäll.

1. Epostlistor. Vad är det med människor? Så fort man kommer tillsammans i grupp så uppstår en sorts du-har-fel-nähä-det-har-jag-inte-mentalitet. Det ena är fel, och det andra är konstigt, och till slut vill jag bara skrika men-vi-skulle-ju-ha-kul-ju! Nähä, inte det. Utbyte? Bra tips? Jag väntar…..

2. Skrivfel. Det är inte nåt större fel på att skriva talspråk, i de sammanhang som det passar sig. Men jag saknar skriv-ihop.nu. Det är skillnad på en grön hårig man och en grönhårig. Det var bättre förr, det var det.

3. Alla fina saker (läs garn och stickor) som finns "over there", men som inte säljs här. Jag vill också ha Addi Lace-stickor!!!

4. Aftonbladet eller Expressen? Ingendera tack, nu för tiden innehåller de bara pseudonyheter. Som Lindas bröst och Paris väska. Byt beteckning från kvällstidningar till skvallerblaskor.

5. Bäst att gnälla lite på mig själv också. Vore det inte dags att skriva ett ordentligt inlägg nu?

1 Kommentar

  1. Maria
    15 maj, 2007

    Addis Lace-stickor kommer du att kunna köpa hos mig i nästa vecka, så just det kan du sluta att gnälla över 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top