Nya böcker

Stickböcker är kul, och det är ännu roligare om man äger dem själv!
Jag har skaffat 2 nya böcker, ja, de är nya för mig, inte för stickvärlden.

Img_0487
Knitter’s Handbook av Montse Stanley. Jag tror inte man kan få för många gör-så-här-böcker, eftersom de brukar ta upp saker på väldigt olika sätt. Den här verkar lovande, det finns mycket detaljerade beskrivningar av det mesta, och den kommer nog att visa sig användbar.

Img_0486
Latvian mittens av Lisbeth Upitis. Vantar, vantar, vantar. Underbara vantar.  Det är nästan så att man kan börja längta efter vinter när man tittar i den här boken, det finns så många fina vantar att jag blir jättesugen på att sticka vantar.

2 Kommentarer

 1. heidi
  24 maj, 2007

  latvian mittens boken är aningen vanebildande, i bemärkelsen att man inte kan ta upp och titta igenom den utan att omedelbart få starka impulser att börja sticka på någon av de underbara vantarna boken innehåller. tyvärr går det inte heller över:)
  den andra boken har jag inte sett tidigare

  Svara
 2. Henriette Alkelöv
  31 oktober, 2016

  Hej! Jag undrar om du vill sälja boken om latvian mittens. Letat efter den.mvh Henriette

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top