Publik stickning?

Jag stickade då rakt inte publikt igår. Nä, jag tillbringade den supervarma dagen på dop i broderns trädgård. Barnet skrek inte, prällen var hipp och iklädd cargo-byxor och sandaler, alla var jättevarma, och allt gick så bra, så bra.
Både fredagen och söndagen har jag tillbringat på evighetslång busstur. Fredagens tur var trevligare, jag slapp att åka in i alla hålor längs E4, som vi gjorde idag. 9 stopp mellan Borås och Stockholm (Ulricehamn, Jönköping, Gränna, Ödeshög, Mjölby, Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje…), urk. Jag måste definitivt se till att inte åka den turen nästa gång jag behöver åka buss till födelsestaden. Utsikten var ungefär så här:
Img_0523

Inte orkade jag titta ut…. fördragna gardiner och en bön om att luftkonditioneringen skulle fungera hela vägen var nog standard för samtliga passagerare. Den fungerade inte hela vägen. Eller så var det helt enkelt karln som körde som inte fattade att det gick att ändra på den.

Min resestickning var Elspeth. Rolig, men det är många ökningar och minskningar att hålla reda på.
Img_0543

Mer Rowan Calmer till Marika!!! Jag gillar det garnet, och nu försöker jag komma på hur jag ska få tag på mer med den skrala kassa jag för tillfället har. Nån som har och vill byta till nåt annat?

Nu stänger snart den här butiken för idag. 6 1/2 timmars bussresa + ytterligare en timme på pendeltåg och buss… det tar ut sin rätt. Sova!

1 Kommentar

  1. Inger
    13 juni, 2007

    Det låter jobbigt med alla stopp,men Linköping är då rakt ingen liten håla.Rikets femte kommun i storleksordningen.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top