Fortsätt rösta

Jag stänger inte omröstningen i förra inlägget riktigt än, ni får ett par dagar till på er, men just nu ser det ut som om vi kanske har en ABC-lek på gång.

Det har inte blivit mycket stickat idag, bara några varv på min Manos-mössa, och min basker, och så har jag fäst trådar på KMs vante nr 1. Den korta stick-tiden beror på att vi tillbringat ett antal timmar  på Östermalms IP och tittat på VM-kval i isracing. Jo, lite galna är vi nog, det var ruggigt, blåsigt och fuktigt, men det var kul. Jag har blivit starkt påverkad av KM, så jag ser med nöje på både speedway och isracing nu för tiden. Vi har alla våra konstiga sidor…..

1 Kommentar

  1. Liisa
    13 januari, 2008

    Alltså, får man göra i vilken ordning man vill? undrar en liten anarkist som får nippran av listor. Jag har röstat iallafall. Men det skulle också kunna vara kul om det är stickrelaterat fast inte uppenbart… typ alpacka på a gills inte… Däremot Absolut värsta avmaskningen skulle gillas. Fast det är du som är bossen. Jag kan vara med ändå!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top