Skriverier

Har ni börjat undra hur det kommer sig att jag skriver så ofta nu?

Jag ska försöka mig på en förklaring.
Under förra året skrev jag inte särskilt ofta, och i slutet på året var det väldigt tunnsått med inlägg. Meningen med en blogg är ju ändå att man ska skriva i den!

Så läste jag om ett projekt som kallas blog365. De som går med förbinder sig att skriva varje dag. En blogg jag läser har gått med, och en dag skrev hon hur det, dagför dag, blev mycket enklare för henne att skriva.

Jag funderade lite på det där, och tänkte att om man gör bloggskrivandet till en rutin så kommer det kanske att bli av. Nåt blog365 blir det inte för mig, jag vill verkligen inte binda upp mig på nåt, jag vet alltför väl hur sådant brukar sluta (=allt rinner ut i sanden). Men om jag uppmuntrar mig själv till att skriva regelbundet så blir det lättare att få det gjort och kanske blir jag tom en bättre skribent (ha-ha).

Så där står jag. Jag lovar inget, men jag hoppas att jag ska fortsätta 2008 som jag börjat, med inlägg regelbundet, i bästa fall varje dag (det har ju gått hittills, och det ÄR faktiskt lättare!).

1 Kommentar

  1. Hanna
    15 januari, 2008

    Det är roligt att läsa också så du får gärna fortsätta skriva! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top