Tillstånd?

Det är dags att än en gång allvarligt fundera över mitt mentala tillstånd. Jag har (allvarligt influerad av Yarn Harlot)beställt ett sock-kit: Vintage, inte för att de är så snygga, utan för att jag absolut måste få prova de tekniker som finns på sockorna.

Jag kommer förmodligen inte använda dem. Eller, jo, det gör jag nog, men bara hemma (gå ut i ett par sockar med löv på?). Jag vet inte vad det innebär, men nån slags galenskap är väl inblandad.

Ytterligare galenskap består i att jag köpt en spinnrock på ebay. Den skickas från Holland, undrar hur lång tid det tar för den att komma hit? KM undrar hur många spinnrockar jag behöver, svaret är väl antagligen "hur många som helst". Nej, jag har faktiskt inte plats för fler efter den här….

2 Kommentarer

 1. Tina
  29 januari, 2008

  Att köpa spinnrock är ett normaltillstånd, bara så du vet!
  Är det en louet? De brukar kunna vara riktigt billiga på Ebay Holland.
  Säkert lättare än din nuvarande iallafall 🙂

  Svara
 2. Åsa i Skuttunge
  30 januari, 2008

  Det låter ju strålande – fler spinnrockar ”i familjen”!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top