Solig söndag

Det har varit en solig söndag, vilket inneburit begränsad sticktid. Istället har vi varit ute i naturen.

Eftersom sambon och jag är nördar så kan vi ju inte bara gå ut i naturen och bara gå, nej, vi utrustar oss med matsäck, handskar, penna, kamera, gps, en liten skattlåda och diverse annat som är bra att ha när man är ute och geocachar. Sen går (åker) vi ut och letar skatter.

Vi har fått se många intressanta platser på det här sättet, och så får man ett mål med att gå ut. Mål är bra, jag har väldigt svårt för planlöst promenerande. Kanske har ni sett ett reportage på Packat och klart, nån gång i höstas, och vet vad det handlar om, annars kan man läsa mer på länken ovan.

Jo, nördigt är det. Men nördiga intressen och aktiviteter passar nördar.

Några varv på Tweedy Aran Cardigan har jag hunnit med, men bilden är inget vidare. Jag visar den i alla fall.
Img_1002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top