Hur ska jag kunna gå och lägga mig?

Jag är uppe i varv. Höga varv. Höga, positiva varv, får jag väl tillägga.

På onsdagar repeterar jag med kören, och idag har vi sjungit en riktigt vacker sak, och 4 mycket knepiga saker.

Jag gillar att hjärnan får jobba lite, men jag måste medge att jag trivs bättre när jag sjunger saker som går att förstå. De knepiga sakerna har text av Gunnar Ekelöf och musik av Sven-David Sandström. Inte enkelt, inte alltid vackert, men klart intressant.

Vackrare är Shakespeare-sonetten "Shall I compare thee…". En mp3 finns här.Det är inte vi som sjunger.

Jag tycker om att sjunga i kör, även om dagen har varit besvärlig så ändras allt och jag blir glad och tillfreds.

Vilken kör jag är med i?
Plica Vocalis

1 Kommentar

  1. Anna
    14 februari, 2008

    Ja visst är det UNDERBART med körsång, sjunger själv också i kör och känner mig så ”rik” att ha både stickningen och körsången i mitt liv! Så jag förstår precis det du beskriver med att vara uppe i höga positiva varv 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top