Drömmer om projekt

Jag sitter här och drömmer om vad mina garner ska bli. Mina nyaste inköp är Fleece Artist-garn, i underbara färger som helt kommer bort på dessa bilder.
Img_1049
Img_1050

De är ju så mycket underbarare i verkligheten. Det blå är Cashlana, och det rosa är sockgarn. Men vad gör man av dem? Det blå har jag 2 härvor av, det är 400m på varje härva. Nån slags sjal blir det väl, det är mjukt och skänt, så det passar bra nära halsen. Det rosa ska bli sockar. Kanske Twinkleberry, som jag hittade via Ravelry. Man kan hitta masor via Ravelry, det är det som är det största problemet. Jag hittar massor, men inget som jag vill göra i det blå garnet.

Nån som har nåt trevligt förslag på en scarf/sjal som inte behöver mer än 800m? Och inte en halsduks-typ av sjal, utan nåt lite bredare. Jag har funderat på om jag ska prova att sticka entrelac, tex den här från Knitty. Skulle det bli snyggt?

Jag har 2 halva ärmar på min cardigan. Lite envishet och lite mera tid, så blir nog den också färdig en dag.

1 Kommentar

 1. Anna
  22 februari, 2008

  Finfina garner! Vill också testa cashlana 🙂
  Nu har jag också äntligen postat veckans bokstav på min blogg!
  Trevlig helg!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top