Totalt hjärnsläpp

Sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva om…. det är tomt i hjärnan. Inga intressanta frågor, inga pågående projekt jag vill visa, bokstaven c har jag redan skrivit om, det händer ingenting här, jag tog inga kort medan det var ljust, det är bläääh i största allmänhet.

Alltså jag mår bra, det är inte det. Det är mest bara så att mitt liv i stort sett är likadant varje dag, och det händer absolut ingenting. Jag vill ha omväxling, men jag har svårt att skapa det själv. Jag vill göra en massa, men min kropp protesterar och jag har fortfarande inte lärt mig hur mycket jag kan utsätta den för. Jag har tråkigt.

Jag behöver ett jobb.

Idag har jag i alla fall klippt mig, så jag ser ut som folk igen och inte som en dränkt katt.

2 Kommentarer

 1. iHanna
  21 februari, 2008

  jag behöver också ett jobb, och stickhjälp.
  Jag har fina nystan ull jag fått av en vän och vill göra vantar men inga av de mönster jag hittat på ravelry passar! garnet är för tjockt eller jag för dum. hjälp!

  Svara
 2. Åsa i Skuttunge
  22 februari, 2008

  Tänk att man inte kan fördela jobben lite jämnare över befolkningen! – själv tumlade jag in genom dörren och undrade om det verkligen var meningen att jag skulle vara så här trött i huvét efter en trevlig dag på jobbet!!
  – men handen på hjärtat, att känna sig understimulerad och ha tråkigt är inte kul – det heller…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top