Man kan alltid lita på Nancy

Igår började jag sticka på ett par sockor, närmare bestämt Firestarter. Av någon obestämd anledning så kände jag mig inte nöjd med dem, det var något som störde, men jag kan inte för mitt liv komma på vad det var!

Idag repade jag upp dem, och beslutade mig för att titta lite i mina böcker. Och fram kom Knitting on the road, av Nancy Bush. Alltid lika pålitliga Nancy Bush, skulle jag väl egentligen säga. För naturligtvis fanns det ett perfekt mönster i boken, som passar precis till mitt Fleece Artist-garn: Conwy socks.

Notering till mig själv: Kolla alltid Nancys mönster först, de är bra, snygga och det finns nästan alltid nåt som passar för situationen.

Ska se om jag kan ta en bild imorgon, idag finns det inte mycket att visa.

1 Kommentar

 1. Maria J
  4 mars, 2008

  Hej där! *vinkevink*
  Kul att du tittade in på min blogg! Jag har faktiskt varit inne och kollat på din blogg förut, men jag brukar vara dålig på att kommentera. Får bli bättre på det. 🙂
  Kommer att lägga upp bilder snart på vad jag shoppade på Syfestivalen. Ojoj, vad man kan bränna pengar på garn. Men jag kallar det för livskvalitet! 🙂
  Ha det gott!
  Maria J

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top