Tandläkar-tisdag

Jag har varit hos tandläkaren idag. Det är inget jag direkt längtar efter, men som tur är har jag en bra tandläkare, vilket gör det hela åtminstone möjligt att stå ut med. Han brukar sitta och humma och berömma sig själv, och ibland kläcker han ur sig saker som "det var som att borra i smör". Tack, precis vad jag inte ville veta. Fixa mina tänder, tala inte om hur dåliga de är, då får jag stora skälvan.

Jag hann med en lite geocaching-tur innan jag åkte, och då hittade jag följande små statyer:
Img_1078 Den här heter Medvind. Kolla öronen!
Img_1079
Den här kallas för Överhuvudtaget.
Efter tandläkarbesöket åkte jag en liten tur till ytterligare några ställen, och då tog jag det här kortet:
Img_1080
En vas? Mitt i en konstgjord sjö.
Ja, ni ser, det finns saker att titta på även i de yttersta förorterna till rikets huvudstad.

Ska jag avsluta med lite stickning? Ja, OK. En dålig bild blir det, jag vet inte vad som tog åt kameran (skit bakom spakarna?).
Img_1081
En Conwy socka. Fleece Artist merino sock, färg Rasberry, stickor 2,25mm (Nyligen införskaffade Susan Bates aluminiumstickor i ett set med 4 olika storlekar. Och 4 olika färger. Tilltalar mig mer än det borde.).

2 Kommentarer

 1. Strumpstickan
  6 mars, 2008

  Å, vad jag gillade den elefanten:)

  Svara
 2. Anna
  8 mars, 2008

  Blir genast nyfiken på de där Susan Bates-stickorna, googlade lite, men undrar nu om du köpt dem i Sverige eller annanstansifrån? Är de lätta? Är de bra? Jag har ju kommit in i sockstickningsfeber med sockklubben, men har lite problem med att hitta bra stickor!
  För övrigt är det så trevligt och inspirerande att kika in på din blogg när du skriver nytt hela tiden 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top