F som i

ett mycket kort och koncist FAN.
Ok, man ska inte svära, men just idag känner jag ett stort behov av att göra det.
Varför då?

Jo, det är så att jag har gått och väntat på ett svar. I förra veckan var jag på ett möte, och det skulle kanske, kanske resultera i att jag fick jobb. Och idag fick jag reda på att det inte blir nåt. Suck.

Jag ville väldigt gärna ha det jobbet. Chefen ville ha mig. Chefens chefer och facket sa nej, eftersom det fanns någon internt som behövde mer att göra. Chefen gillade inte alls det, men det hjälper ju inte mig. Och det värsta är att det hade passat mig så bra.

Så jag ber att få tacka för idag, jag ska svära och gnälla lite innan jag hämtar nya krafter.

4 Kommentarer

 1. Strumpstickan
  16 mars, 2008

  Svär ordentligt så mycket du orkar!

  Svara
 2. Sigrinn
  16 mars, 2008

  Awwww!
  Det är jobbigt det där med jobb. Och att gå runt och vänta :/
  Hoppas du får tag på något annat och ännu bättre/roligare istället!
  F fick vänta hela veckan på att komma in i min blogg. Jag hade tänkt blogga om film, men det fick bli något annat istället…

  Svara
 3. Anna
  16 mars, 2008

  Phuu, ja det är så energislukande det här med att inte ha jobb – särskilt om man NÄSTAN får ett!
  Nu har jag också, söndag som det är, bloggat om F också 🙂
  Ha en bra vecka!

  Svara
 4. Liisa
  17 mars, 2008

  Nu finns f hos mig…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top