Hemlisar

Igår och idag har jag gjort en del saker som jag inte kan visa…. för de är hemliga. Ni får helt enkelt vänta en vecka eller två eller tre…… De innebär lite stickning och lite annat. Ooh, jag kan knappt hålla mig! Tyst min mun, så får du socker.

Sen fick jag ett bevis på att min hjärna väljer vad den ska presentera för mig….. jag pratade om att spinna. Det sitter cashmere på spinnrocken. På EN av spinnrockarna. Vad sitter det på de andra? Ingenting. Vad har man 3 spinnrockar för om inte för att spinna på dem, man måste ju inte göra allt på en spinnrock, eller hur?

Så jag har faktiskt spunnit idag. Inte av det nyaste, jag bestämde mig för att spinna merino som Tina färgat till mig (hon färgade 2 olika, fast båda är i rosa och brunt). Inte mycket att visa, men det gör jag i alla fall. Det börjar ta sig rätt bra, snart dags att fundera på hur jag ska tvinna det (fast jag har 3/4 kvar att spinna först).

Img_1101 Det är verkligen svårt att få fram färgen när det är mörkt ute. Om det blir bätter väder imorgon ska jag försöka få en bild i dagsljus, utan blixt. Det här är mycket gulare än vad det är i verkligheten, men annars är det rätt nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top