Pust!

Både jag och katterna var helt slut idag efter att broderns familj lämnat oss. Katt nummer 1 behövde inte vara så nyfiken längre, utan gick och lade sig och sov sedan hela eftermiddagen, katt nr 2 kom ner från varmvattenberedaren där han spenderat de senaste 20 timmarna.
Jag sov middag.
Det är jobbigt att träffa barn.

Och sjalen jag började på när de var här? Familjen var ute och gick precis när jag började (för jag var inte ute), och när jag fortsatte lite senare sov brorsonen sin skönhetssömn.

Efter att jag hämtat mig lite kom jag på att det var stickcafé nere på biblioteket, och tog raskt bussen dit för att få sticka och umgås en stund. Det var roligt att träffa nya människor, det var bara en enda person som jag träffat tidigare. Tänk, nu har jag 2 ställen att gå till, och träffarna är inte samma vecka. Ibland stämmer saker och ting riktigt bra.

2 Kommentarer

 1. Monica
  26 mars, 2008

  Härligt och roligt med besök, men visst kan det även vara skönt när de åker. Det är väl det som är det härliga.

  Svara
 2. Medea
  26 mars, 2008

  Sådärja, nu har jag skrivit om H också!
  Lyckliga du som har två stickcafeer att gå till. Jag har iofs ett men hinner sällan. Men det är kul att träffa nya människor.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top