Inte mycket

För att vara en stickblogg är det inte överdrivet mycket stickning här…
Detta måste alltså åtgärdas.
Nu råkar jag ju vara inne i en period av grav diversifieringslusta, jag är alltså inte direkt monogam vad det gäller projekt. Det gör ju inte direkt att det finns så mycket att visa, men lite ska jag väl i alla fall få ihop.

Candle flame-sjalen växer sakta men säkert. Det känns som om jag gjort ungefär hälften, men det är lite svårt att avgöra. Kanske stickar jag så långt garnet räcker.
Img_1134
Det är faktiskt riktigt snygga övergångar i Kauni-garnet. Annars är jag inte så förtjust i breda ränder i ett självrandande garn, men om jag ska nån gång ska frångå mina principer så är det med det här garnet. Det framgår inte alls hur snygga färgerna är, det ser lite blackt ut med blixt. Nå, när den blir klar så blir det dagsljusbilder, det lovar jag!

När vi var på isracing så påbörjade jag ett par strumpor till brorsonen. Han är alltså 13 månader, men han är stor. De små strumpor jag lade upp till (48 maskor på stickor 2) förslår inte långt, så jag repade raskt upp och började om. Nu har jag 60 maskor på stickor 2 (jag vill att det ska bli tätt stickade strumpor, så att de håller lite längre). Jag har 60 maskor på stickor 2,5 till mig själv (i foten, inte i skaftet, där har jag gärna 72). Jisses.
Img_1135
Inte mycket att se. Garnet är Fabel i färg 542.

Mina strumpor till mig själv växer också lite då och då. Snart framme vid tån. Ja, ganska snart i alla fall.
Img_1136

Tweedy Aran Cardigan stickar jag lite på också, men det har jag ingen bild på just nu. Jag är snart klar med ärmarna, kanske 10 cm kvar. Sedan är det "bara" framstyckena kvar.

Jag kan inte undanhålla er några bilder på brorsonen, han är ju så söt! Håll till godo.
Img_1125
Img_1129
Img_1131

Img_1126

1 Kommentar

  1. Strumpstickan
    27 mars, 2008

    Vacker sjal!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top