Som ett brev på posten

Min leda har infunnit sig igen… det måste vara hormoner, eftersom det dyker upp med jämna mellanrum. Det finns i alla fall inga omständigheter som framkallar det, mer än det vanliga (inget jobb, bara gå hemma, får inget gjort, inget nytt under solen).

Jag har stickat. Jag har filtat lite (inget färdigt). Jag har läst. Jag har släppt ut katterna. Jag har släppt in katterna. Det mest upphetsande som hänt idag var väl att jag var i mataffären. Jag har funderat över vad jag har för festkläder (svar: inga som jag kommer i).

Gah!
Hmmmm. Det behövs nåt uppmuntrande (och lite mindre gnäll från min sida). YouTube är räddningen i nöden.

3 Kommentarer

 1. Monica
  28 mars, 2008

  Hoppas att livsglädjen kommer tillbaka med vårsolen. Tänk sol, stickning och en stol i ett varmt hörne……

  Svara
 2. Strumpstickan
  28 mars, 2008

  Köp nya kläder som passar dig och gör något kul? Sticka blommor?

  Svara
 3. Pia
  30 mars, 2008

  Hahaha, det där var uppmuntrande, de är fantasktiska – After Shavegänget!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top