Inget brev på posten

Hoppsan, Typepad har visst uppgraderat. Kanske inte på framsidan, det har jag inte kollat ännu, men på baksidan… Om det händer nåt konstigt med mina inlägg så beror det på att jag har missat nåt relevant.

Jag hoppades på att få paket på posten idag, men sån tur hade jag inte. Nåja, då får jag nåt kul att vänta på på måndag istället.

Jag har filtat lite till idag, men det finns fortfarande inget att visa. Och jag har äntligen stickat klart ärmarna på koftan! Bildbevis:
IMG_1138En lika taskig blixtbild som vanligt.Man kan ju knappt  ens se att det finns flätor på!
Jag har påbörjat framstyckena också. Båda samtidigt, så att de blir likadana. Risken är annars överhängande att de inte skulle vara likadana.

Tack, förresten, för uppmuntrande kommentarer på gårdagens post. Det känns lite bättre idag, om än inte på topp. Nå, helgen ska bjuda på några trevligheter i alla fall, imorgon blir det samlarmässa (inget måste, men den är inte långt härifrån), och på söndag blir det 50-årskalas. Stickgänget anfaller! Ja, det är en i gänget som fyller år, och vi kommer i horder för att fira. Någon stackars mugglare kommer vi säkert att skrämma. Men chansen finns ju också att vi omvänder någon, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top