Men kolla!

Spinnhemlis har knappt hunnit börja, men jag har redan fått ett paket. Och vilket paket! Nåt så ljuvligt och underbart, så jag nästan saknar ord.
Titta på detta:
Img_1177

Bilden gör det bara ingen rättvisa alls! Silke. I en underbar vinröd-rosa färg. Och 2 små ytte-pyttiga provnystan med garn till att göra en Orenburgsjal-provlapp. Det så tunt, så tunt, så det nästan inte syns. Ett nystan är mohair och det andra är silke. Jag som har tittat länge och mycket på Orenburg-sjalar!
TACK! TACK! TACK kära hemlis! Jag är överväldigad.

Bara för att ni ska få se hur tunt garnet är så har jag tagit en bild  av mohairgarnet, ihop med en tråd av Garnstudios nya Kidsilk (som ju är ganska tunt, 200 m på 25g):
Img_1178
Gossamer Mohair, 525 m på 25g. Spindelväv.

Kidsilk-garnet köpte jag idag, med nån slags fåfäng förhoppning att hinna sticka en "tarm" att ha runt halsen imorgon kväll, då jag ska på fest. Jag får en känsla av att det här sista-minuten-skapandet kan vara nåt genetiskt, eller vad säger du, mamma?

Jag har redan hunnit 20 cm, så det ska nog gå. 20 maskor, slätstickning, stickor 5. Jo, det ska nog gå.

5 Kommentarer

 1. Eva
  4 april, 2008

  Att skriva om I var svårt det blev idétorka. Skoj att se vad du gör och vad roligt med spinning./Eva

  Svara
 2. Maria J
  4 april, 2008

  Hmmmm, låter lite bisarrt att ha en tarm om halsen… Nåt skumt festtema, eller? Haha. (Ja, jag vaaaar tvungen att missförstå. Det blir roligare så…)

  Svara
 3. Ulrika
  4 april, 2008

  Nån gång, snart!, ska jag prova på att spinna. Jag ska! Det verkar så himla roligt!

  Svara
 4. Pia
  4 april, 2008

  Vilken utmaning att sticka med det garnet! Vackert!

  Svara
 5. Spinnhemlis
  7 april, 2008

  Hej!
  Jättekul!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top