Stickböcker

Det kom paket i brevlådan idag. Det är alltid kul med paket, och det är extra kul när de innehåller nåt stickrelaterat. Dagens paket innehöll 4 böcker som jag själv beställt.
Img_1226

Jag har knappt hunnit bläddra i dem, så jag har inte så mycket att säga om dem ännu. Gossamer webs är om Orenburg-sjalar, Yarn stash wonders är 101 projekt som kräver ett nystan var, och de andra 2 är romaner med sticknings-anknytning. Kanske kan något av alla mina ensamma nystan i lagret nu bli något fint.

Stickböcker är intressant. Det finns de som har en massa mönster och de som mest handlar om maskor eller historia. Jag har båda sorterna (in abundance), men jag märker att jag använder mest de böcker som innehåller olika stickmönster, alltså inte de med en massa plagg i. Men jag skulle inte vilja vara utan de med plagg i, de ger mig en massa inspiration. Ett par av mina favoriter är Gathering of Lace, Victorian Lace Today och Barbara Walkers mönsterböcker. Jag har börjat uppskatta Elizabeth Zimmermans böcker mer och mer, och jag älskar böcker med flätor i!

Vad har ni för favoriter?

1 Kommentar

  1. Hanna
    18 april, 2008

    vilka fina böcker, pax för att låna romanerna (är de romantiska eller deckare?) när du läst dem! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top