Nytt på bloggen

Har ni sett min lilla nyhet till vänster?
Små mätare som talar om hur mycket jag stickat på mina projekt, en liten fin "feature" från Ravelry.
Det är lite kul tycker jag, fast det har ju en baksida förstås….. nu kan ju alla se hur mycket jag stickar eller inte stickar på ett projekt.
Men eftersom jag är en nörd och gillar såna där små grejer så kommer de att finnas kvar.

Den som tittar noggrannt ser att jag faktiskt stickar rätt mycket på min Tweedy Aran. Jag har kommit upp till ärmhålen på framstycket, så nu är det inte mycket kvar. Jag försöker lägga rätt mycket tid på den nu, så den kan bli klar någon gång.

Jag gjorde en liten utflykt idag till Stäkets hantverk. Eva hade lagret öppet, och jag passade på att åka dit för att inhandla lite garn till min Spetsbytes-vän. Jo, jag anmälde mig till det också. Det här med hemlis-byten hoppar jag på då och då, tills jag fått nog för ett tag, sedan blir det ingenting under ett tag. Snart kan jag nog skicka ett Spetsbytes-paket i alla fall, det ska bara till lite finesser först.

På tal om paket, några trogna bloggläsare har varsitt paket att se fram emot… jag fick äntligen iväg mina priser idag. Den som väntar på nåt gott… kan vänta för länge, men det hoppas jag att ni inte gjort.

2 Kommentarer

 1. Mia
  18 april, 2008

  Vad coolt med ravelrygrejen! Så vill jag med ha! Hur fixade du det?

  Svara
 2. Eva
  18 april, 2008

  Ja hur gjorde du.
  Eva.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top