K som i + Ravelry-mätare

Först Ravelry-mätare:
Man går in på den här sidan (om man är medlem i Ravelry): http://www.ravelry.com/help/api
Jag har ju Typepad, och vet inte hur man gör i andra program, men jag fick lägga in allt som en "Typelist"  av typen Notes, alltså en grej som jag lägger i marginalen.
Där lade jag allt som stod att man skulle lägga i "head" + det som stod under punkt 2.

Här finns en hjälp-tråd att leta efter mer info i.

Sådär, över till K.

K som i Katt.

Jag har 2 katter, sorgligt bortskämda, ytterst kräsna och vansinnigt söta.
Utan mina katter vet jag inte hur jag hade klarat av min sjukdomstid, när jag var som mest deprimerad så var det bara de som kunde få mig ur sängen. De behövde ju mat. Att jag också behövde nån näring betydde ingenting, men katterna skulle få sin mat.

Mina katter heter Pigge (den vita)och Ludde (den gråa). De är snart 9 och 6 år gamla, och jag har haft dem sedan 2002. De har massor med smeknamn: Pigge heter bland annat Pigge Pip och Skrikhalsen, Ludde får heta Ludde Ligist, Marodören och Mammas lilla gris (när jag kallade honom det så tyckte sambon att jag hade missuppfattat saker och ting, "du är inte hans mamma och han är ingen gris". Och?).

Som ni kanske förstår så låter Pigge en hel del (han har en stor portion siames i sig), och Ludde springer omkring och hittar på dumheter (standardfråga: vad gör han nu då?, standardsvar: vet inte, dumheter förmodligen). Ludde är till viss del Norsk skogkatt och klättrar överallt.

Jag bjuder er på ett kollage av mina små älsklingar. Som vanligt är det bara att klicka på bilden för att se den i en större version.

Mosaic7517617

Bilden har jag gjort här.

4 Kommentarer

 1. Hanna
  19 april, 2008

  Fint collage, de är så himla söta! Här är en kattvideo jag just tittade på, rolig;
  http://www.youtube.com/watch?v=mHXBL6bzAR4

  Svara
 2. Strumpstickan
  20 april, 2008

  Gosiga Myskatter:) Det är så gott sällskap, men här bor en kattallergisk gubbe så jag får krama honom istället…

  Svara
 3. Eva E
  21 april, 2008

  Hej Så har även jag skrivt om bolataven j och K. Tiden räcker ibland inte till men nu är jag ikapp och har faktiskt börjat fundera både på L,M,N,O.

  Svara
 4. Liisa
  22 april, 2008

  Hej o hå, nu finns både J och K på min blogg! Funderar vidara alfabetiskt jag med…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top