Cashlana

Fleece Artist Cashlana är ett trevligt garn. Mycket trevligt garn. Konstigt då att det ska ta så lång tid att få till nåt bra med garnet.
Mitt påbörjade nystan med Cashlana är inne på sin tredje upprepning. Jag har provat entrelac och nåt som kallas Shetland shimmer scarf och nåt mer.
Shetland shimmer scarf är ju jättesnygg, men det känns inte rätt.

Min nyaste idé är att prova Evelyn Clarks Forget-me-not-sjal. Jag köpte mönstret igår, och kanske, kanske ska jag prova det till garnet.

Det finns mer spets i huvet, tex Orenburg-sjalar, spindelvävstunna sjalar med massor med mönster. Vilken tur att det är träff i Spetsiga stickor imorgon, det blir ett frossande i spetsstickning. Jag ska ta med mig Queen Anne’s lace, och kanske nåt mer, vad vet jag inte än. Söndags-spets-stickning, i ett lugnt sällskap, så perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top