Aj oååååånt (eller I want..)

Jag har drabbats av en måste-ha-grej. Inte för att jag kan säga riktigt varför, men jag är helt förälskad i den här sjalen.

Finns endast att köpa som kit hos Karen Noe, och några få andra ställen. Och att köpa från Danmark är det inte tal om! Det är nog billigare att åka dit och köpa kitet än att beställa det. För att inte tala om att de är så dåliga på att kunna ta betalt på nåt bra sätt. Karen Noe tar betalt genom att man ska sätta in på dansk bank. Jamen, har ni hört talas om nåt så korkat? Vad är det för fel på kontokort eller Paypal?

Den finns i en tysk tidning också, Anna, nummer 9, 2007. Är det någon som råkar ha den? Den verkar inte stå att finna någonstans.

Jag antar att jag får hitta på något eget med liknande flätor. Men det är ju lite på den känsliga sidan, att härma de där flätorna blir liksom så uppenbart.

Suck. Varför blir jag förtjust i saker som är så svåra att hitta?

2 Kommentarer

 1. Ingalill
  20 april, 2008

  Visst är den ”måste ha” denna sjal…….. har tidningen men kan inte översätta mönstret tillräckligt bra så att jag kan sticka den.
  Finns en KAL någonstans där denna stickas.
  Men som sagt var kitet ifrån den tyska siten skulle jag kunna tänka mig att beställa……. kan ju då få den engelska översättningen!
  Ja jag mailade e-shopen när tidningen kom ut och jag såg kitet. Frågade efter en engelsk översättning som INTE fanns då. Suck….

  Svara
 2. Marie
  21 april, 2008

  Himla snygg sjal.
  Men oroa dig inte för betalningen till den danske banken.
  Det går ganska lätt att överföra från svensk till dansk bank om du får deras IBAN nummer.
  Då kan du sköta alltihop över internet via din egen internetbank.
  Väldigt smidigt.
  Men att de tar ut ett rövarpris hjälper ju inte med något IBAN nummer…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top