Du milda tid

Så mycket jord vi har flyttat! Jag vill inte se en spade på minst en vecka.

Nu önskar jag mig lite sol, massor med inspiration och ork nog för en tur till Plantagen för inköp av diverse växter. Det har inte varit varmt i helgen, men det är kanske lika bra det, jag vill inte ens tänka på hur det hade känts att gräva i 25-gradig värme.

En liten stund framför tv:n med stickningen har gjort att jag nu bara har sådär 8 cm kvar till ärmhålen på min sommartopp. Jag har varit ganska monogam i stickningen ett tag nu, och nästan uteslutande stickat på toppen. Det är ju trots allt meningen att jag ska kunna ha den snart.

En bild har jag, men den är inget vidare bra. Den får duga, för nu är jag trött och ska strax gå och lägga mig.

Img_1324 Nästan 40 cm sommartopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top