When it rains it pours

eller Allt på en gång.

Det har varit en sån där allt-på-en-gång-i-posten-dag igen, och jag har dessutom gjort ett inköp, så här finns det saker att visa (=många bilder, ha tålamod!).

Kommer ni ihåg att jag beställde ett sock-kit en gång för evigheter sedan? Idag, nästan 4 månader senare har jag äntligen fått mitt paket. Jag har påpekat och frågat, och ett paket har definitivt kommit bort nånstans mellan USA och Märsta, men nu har jag fått mitt kit! Lila sockar med blad på…… ojojoj.
Img_1325

I postlådan låg också en paketavi, som inte kunde hämtas förrän efter klockan 16. Paketet var väl värt att vänta på, det var från min spinnhemlis. Vilka godsaker! I mängder!
Img_1327
Img_1328

Kolla så mycket saker!
Cashgora-fiber (från cashgora-get, en korsning mellan angora-get och cashmere-get), merino/hampa-blandning, silkesrutor, en slända, blåa paljetter, kort-korta strumpstickor, en ask Läkerol, stickmarkörer och ett suddgummi. WOW!
Img_1331
Img_1332

Sländan är av den typ som inte har krok, det ska bli roligt att prova den, det har jag aldrig använt förut.

Och kolla på stickmarkörerna och suddgummit:
Img_1329 Img_1330

Hur söta är de? Retorisk fråga.

TACK, spinnhemlis!!! Det är helt enkelt ett toppenpaket!

För att spä på dagens godbitar måste jag visa mitt inköp. Det är en muta till mig själv, för att jag, efter lång bortovaro, gick och tränade idag. Jag lovade mig själv att jag fick handla i favoritaffären om jag åkte och tränade, och jag tränade, alltså handlade jag också.
Img_1333

Cotton Viscose och silke i blått, att kombinera till någon slags topp, och en härva mullbärssilke till en spetshalsduk. Ljuvligt!

Hur jag ska kunna hitta på nåt att skriva om imorgon som kan toppa det här, det vet då inte jag.

1 Kommentar

  1. Åsa i Skuttunge
    21 maj, 2008

    Trevliga paket på det hela taget! Cashgoran verkade spännande – du får rapportera…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top