Ett paket till!

Jag känner mig bortskämd, för idag kom det ytterligare ett paket till mig. Det var det sista hemlis-paketet som damp ner i brevlådan.
Mer trevligheter, jag bara njuter…..

IMG_1337

Kolla här! Rosa lingarn, pärlor, choklad (till en gottegris, mmm) och en Addi Lace-sticka.

TACK, Pia! Jag har redan börjat med en halsduk i linet, fast jag kom just på att jag glömde pärlorna. Chokladen har jag faktiskt inte ätit av ännu, vi får se hur länge jag kan hålla mig.

Med en sån massa nyheter i huset är det svårt att fortsätta sticka på det som inte är riktigt lika lockande. Men jag är ståndaktig och stickar vidare på sommartoppen, nu är jag förbi ärmhålen och till och med uppe vid halsringningen fram. Tjohoo! Nu är det massor med minskningar, så nu går det fortare, åtminstone rent mentalt. Snart är det målgång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top