Annefødder

Jag fick ett ryck igår kväll och började på ett par muddar, Annefødder.

IMG_1343
Garnet är Debbie Bliss Pure Silk, ett garn som har legat i lagret länge. Jag har försökt hitta något som skulle passa i garnet och gjort några försök, men inget har blivit bra.

Garnet är lite känsligt, och det blir ganska luddigt när man håller på med det. Det är också hårdspunnet (entrådigt) och korvar sig medan man stickar, lite enerverande.

Det känns rätt bra, mönstret är helt OK och det blir  rätt snyggt. Kanske har jag hittat rätt den här gången.

Imorgon är det Hemliga rum. Min nördiga sambo och jag ska titta på bergrum (bergrum är spännande av någon anledning som går mig förbi, men jag följer med, sambon får följa med till en garnaffär efteråt).

2 Kommentarer

 1. ylva
  24 maj, 2008

  jag tycker det ser väldigt fint ut! men jag minns också att det korvade sig väldigt när man stickade. Har läst din blogg om pelargoner, jag tycker i motsats till Johanna och i likhet med dig att pelargoner luktar mycket gott ! Har själv en rosenpelargon som jag har haft i tja vad jan det va ? 10 år tror jag, tog en stickling på jobbet. sen är jag väldigt förtjust i engelska pelargoner.
  /ylva

  Svara
 2. ylva
  24 maj, 2008

  jag tycker det ser väldigt fint ut! men jag minns också att det korvade sig väldigt när man stickade. Har läst din blogg om pelargoner, jag tycker i motsats till Johanna och i likhet med dig att pelargoner luktar mycket gott ! Har själv en rosenpelargon som jag har haft i tja vad jan det va ? 10 år tror jag, tog en stickling på jobbet. sen är jag väldigt förtjust i engelska pelargoner.
  /ylva

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top