Överkokt

Det går inte i många knop här i huset när det är så här varmt. Jag älskar värme, men hjärnan blir liksom överkokt, det är bara att inse. Stickningar och annat går i slow motion.

Trots detta har jag stickat några varv på min sommartopp, och nu börjar det verkligen närma sig slutet. Jag håller på med den sista delen, bakstycket ovanför ärmhålen, och eftersom maskantalet bara minskar så rör det på sig. Fastän jag inte är överdrivet förtjust i långa sträckor med slätstickning.

Nåt annat som blev överkokt idag var högtryckstvätten jag köpte till sambon i julklapp. Först lyckades den blåsa en säkring, och sen blev den så överansträngd att det bara kom rök ifrån den. Sällsynt olycksbådande, måste jag säga. Nåja, jag hann i alla fall tvätta nästan hela uteplatsen innan den bröt ihop.

Eftersom det ska fortsätta att vara varmt förväntar jag mig inga stordåd av mig själv, det gäller att sätta ribban lagom högt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top