Ihärdighet

Ihärdighet lönar sig uppenbarligen.

Min sommartopp är nästan klar, jag har stickat ihop axlarna, och har bara ringningen kvar! Nervöst är det, ska den bli för stor? Jag har provat den, men det är svårt att säga hur det blir innan ringningen är klar. En sak är klar, den blir i alla fall inte för liten.

Tjohoooo! Undrar vad jag ska tillåta mig själv att börja på sedan? En silkesscarf? En silketopp? En topp i silkebomull? Eller kanske den blåa toppen i silke och cotton viscose?

Ett underbart "problem" att fundera på när jag ska somna. Vilket jag ska göra å det snaraste.

1 Kommentar

  1. Medea
    1 juni, 2008

    Nu har jag lekt med bokstäver och lagt till N, O, P och R. Det blir visst i klump när det gäller mig.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top