Oljigt

Tack för de snälla kommentarerna om toppen. Det är märkligt att det ska till andras positiva åsikter innan jag kan inse att den är snygg och sitter bra. Nåja, det går fortare nu för tiden i alla fall…..

Jag har påbörjat 2 (ja, två) nya toppar, en blå och en röd. Inga bilder, det är inte mycket att se. Den blå är i Soft silk och Cotton VIscose och ska bli lite tajt, den röda är i bourettesilke/bomull och ska bli mer åt tunikahållet. Tunikan ska jag försöka åstadkomma efter eget huvud. Kan ju bli intressant. Hmmm, kanske ska jag skriva ner hur jag gör och tänker? Finns det nåt intresse för det?

Det oljiga är vår uteplats. Idag har vi tvättat uteplatsen med högtryckstvätt (en ny, den första hade gjort sitt), det tog säkert 4 timmar! Sedan har vi oljat in träet, och nu luktar det olja i hela grannskapet. Återstår att se hur det blir när det har torkat. Det kan i alla fall inte bli sämre än det var.

2 Kommentarer

 1. Trollmamman
  1 juni, 2008

  Absolut! Självklart! Ja visst gör det det! Finns intresse för hur du tänker angående tunikamönstret alltså 🙂

  Svara
 2. Elsa Xenia
  2 juni, 2008

  Javisst – jag är också intresserad av egna mönster. Den röda toppen var fin. Halskanten såg snygg ut men den syntes inte så bra på bilden.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top