Värmeslag + tunika 1.1

Idag har det verkligen inte gått i många knop, det har helt enkelt varit för varmt. Lite böcker och ett gäng glassar har fått mig genom dagen, men det är väl inte mycket mer.

Förhoppningsvis blir det något svalare imorgon, annars får jag nog ta och sätta mig i bilen och åka ut till kusten, där brukar det blåsa lite.

IMG_1422
Det här är statusen på min tunika. Jag började med att öka en maska i var sida var 6:e varv, 4 ggr. Nu ökar jag vart 4:e varv 11 ggr. Jag ökar tätare för att vara säker på att den går över mina höfter utan att sitta åt. Totalt är den ca 30 cm lång för tillfället.När jag har ökat klart ska jag ha 135 maskor i nederkanten.

Jag tror det kommer att bli ett bra fall på den, jag gillar hur det känns när jag tar i det. Men det återstår att se när det blir klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top