Fortfarande rosa

Om jag nu trodde att jag hade kommit över min rosa period (jag som stickar i både rött och blått), så hade jag fel, det bevisas om inte annat av dagens inköp på Marias garn.

IMG_1438 En härva av Marias egenhändigt färgade sockgarn, i lila och rosa, och 2 nystan av Arwetta sockgarn, i den mest sockersöta rosa man kan tänka sig.
Och så har jag köpt ett set med Harmony strumpstickor, eftersom jag funderat på det ett tag, och alla öser lovord över dem. Ja, alla utom de som inte gillar korta strumpstickor. Nu är ju inte det ett problem för mig, eftersom jag älskar korta stickor.

Jag återkommer med en rapport om stickorna vid ett senare tillfälle.

Nya Knitty har kommit, fast jag hittade inte så mycket jag vill göra i detta numret. Det finns en sjal som är fin, och den vill jag nog ge mig på, annars var det inte mycket som intresserade mig. Men så är det ju, ibland finns det massor och ibland inget alls.

2 Kommentarer

 1. Anna
  12 juni, 2008

  Ja, rosa ÄR fint 😉 Det handfärgade ger upphov till lite habegär faktiskt!

  Svara
 2. johanna
  13 juni, 2008

  Sockgarnet är supertrevligt och jag gillar stickorna också. Rosa är aldrig fel 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top